Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek gratis downloaden: De populairste manieren

Gratismuziekdownload leert je al vanaf begin 2011 hoe je eenvoudig gratis en legaal muziek kunt downloaden van internet. Om je een overzicht te geven van de eenvoudigste en beste manieren om muziek gratis te downloaden hierbij een top 5 van de best gelezen handleidingen op deze site. Niet in deze lijst opgenomen is natuurlijk de nieuwe handleiding om muziek te downloaden met behulp van Bearshare. Deze handleiding kwam pas afgelopen week online en heeft nog niet genoeg bezoekers gehad om in deze top 5 te komen.

gratis-muziek-streamen-napster-mp3

Napster

Op de 5e plek is geëindigd de handleiding die gaat over het muziek downloaden met Napster. Napster is, net zoals concurrent Spotify, officieel gezien geen downloadprogramma. Napster gebruik je vooral om muziek online te luisteren. Wel is Napster een gratis programma, al kun je niet onbeperkt muziek luisteren met Napster. De gratis variant heeft een beperking op het aantal tracks dat je kunt luisteren op internet.

4. Op de vierde plek in de lijst met populairste manieren om gratis muziek te downloaden vind je de handleiding terug waarin je leert hoe je met Google gratis muziek kunt downloaden. Google is een prima zoekmachine die wereldwijd ontzettend veel gebruikt wordt. Met Google kun je door een paar handige trucjes toe te passen hartstikke gemakkelijk zoeken naar gratis mp3 downloads. Google is Vooral handig voor het zoeken naar losse mp3 muziek bestanden. Voor complete albums kun je beter via andere zoek-wegen te werk gaan.

utorrent-downloaden

utorrent

3. De derde plek in de lijst met meest populaire manieren van gratis muziek downloaden staat de Bittorrent cliënt Utorrent. Via het Bittorrent netwerk kun je veel muziek gratis downloaden, wel moet je in de gaten houden dat muziek downloaden via Bittorrent in veel gevallen illegaal is. Officieel gezien mag je alleen muziek downloaden van Bittorrent als je zelf de rechten op deze muziek al hebt. Dit geldt uiteraard voor veel manieren van gratis muziek downloaden maar in het geval van Bittorrent is het een regel waar je extra alert op moet zijn.

2. De handleiding voor het gratis downloaden van muziek via Limewire staat op de tweede plek. Via Limewire download je, net zoals met Utorrent, muziek gratis van het Bittorrent netwerk. Je hebt dus torrent bestanden nodig voor de muziek die je wilt downloaden. Limewire en Frostwire zijn programma’s die vergelijkbaar werken. Doordat vooral Limewire al een lange geschiedenis heeft is het een goede naam die bij veel mensen geassocieerd wordt met gratis muziek downloaden.

muziek-youtube-mp3-downloaden-omzetten

muziek downloaden van Youtube meest populair

1. De meest populaire manier van het downloaden van muziek op een gratis manier is het rippen van muziek bij filmpjes op Youtube. De handleiding muziek downloaden van Youtube werd in de eerste 6 maanden van het bestaan van deze site verreweg het meest gelezen. Samen met een handige website is het omzetten van Youtube filmpjes naar mp3 een fluitje van een cent. Binnenkort kun je op gratismuziekdownload.nl een handleiding vinden waarin je leert hoe je zonder website maar met een gratis software programma muziek van Youtube kunt downloaden.

Raar dat in deze lijst het gratis programma Spotnet niet voorkomt. Spotnet is een erg eenvoudige manier om via nieuwsgroepen muziek te downloaden. Natuurlijk is muziek downloaden via Spotnet niet altijd gratis. Wil je veel muziek downloaden via Spotnet dan is een betaald abonnement op een nieuwsgroepen provider erg belangrijk. Die abonnementen zijn niet duur, maar gratis is het verkeerde woord bij een nieuwsgroepen download programma als Spotnet.

1 reactie opMuziek gratis downloaden: De populairste manieren

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.