Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek luisteren en downloaden met Apple iTunes

muziek downloaden iTunes

iTunes

Als je een iPad of iPhone gebruikt om muziek te luisteren of om muziek te downloaden dan moet je bekend zijn met de iTunes software van Apple. Via iTunes is het mogelijk om muziek naar je iPad of iPhone over te zetten die op je computer of laptop staat.

Ook is het mogelijk om gratis muziek te luisteren en om muziek te kopen via de downloadwinkel van Apple’s iTunes software. Tenslotte is iTunes ook handig als je graag tv-series of films wil kijken op je iPad of iPhone.

Vertel me meer over het downloaden van muziek op mijn iPad of iPhone

Ook als je regelmatig gratis muziek download van het internet dan is iTunes een handig programma. Je kunt er namelijk de muziekbibliotheek op een iPhone, iPad of iPod mee beheren. Zo kun je met iTunes je gratis muziek downloads overzetten naar je Apple device.

gratis muziek downloaden op je iPad of iPhone

De interface van de iTunes software komt je vast bekend voor.

Vandaag kwam er een nieuwe versie uit van Apple iTunes. Vooral als je iTunes gebruikt op een nieuwe Apple Mac dan is het verstandig om jouw iTunes software bij te werken. Er zit namelijk een fout in oudere versies van iTunes waardoor de software niet goed werkt in combinatie met nieuwere Apple Mac’s.

Windows en Apple Mac

De nieuwe versie van iTunes die vandaag uitkwam luistert naar versienummer 11.1.5. De software is beschikbaar voor zowel Windows als Apple Mac, maar vooral voor Apple Mac gebruikers is een update naar deze nieuwe versie aan te raden.

Ook als je gratis muziek download van het internet op je Mac (via Bittorrent op Mac bijvoorbeeld) en deze over wil zetten naar je iPod of iPhone is een  upgrade aan te raden. Wil eerst weten hoe je gratis muziek download op je Mac om deze vervolgens over te zetten naar je iPod, iPad of iPhone? Lees dan een van onze handleidingen waarin je leert hoe dat precies moet.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.