Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek luisteren met de Spotify app voor Windows 8

Na lang wachten kan sinds gisteren eindelijk de officiële Spotify applicatie voor Windows 8 gedownload worden uit de Microsoft Store. Bezitters van een Windows 8 smartphone konden Spotify al gebruiken om muziek te luisteren op hun Windows 8 smartphone met de bèta versie van de Spotify app. Deze kwam afgelopen februari al uit.

De officiële Spotify versie voor Windows 8 is qua functionaliteit gelijkwaardig aan de applicaties voor zowel Android als iOS. Zo biedt de software de mogelijkheid tot het synchroniseren van muziek naar je smartphone via 3G en wifi.

Ook de off-line modus is beschikbaar voor Windows 8 gebruikers. Hiermee kunnen gebruikers muziek downloaden naar hun smartphone om deze op een later tijdstip te beluisteren zonder dat een actieve internetverbinding nodig is. Zo kun je thuis muziek downloaden via wifi en deze onderweg luisteren zonder dat je databundel voor mobiel internet al te veel lijdt onder het streamen van muziek.

Spotify applicatie nu ook voor Windows 8

Spotify applicatie nu ook voor Windows 8

Verbeteringen

De Windows 8 applicatie van Spotify kent een aantal verbeteringen in vergelijking met de Spotify apps voor Windows phone 7.5 en 7.8. Zo start de applicatie een stuk sneller op. Ook de interface werkt gemakkelijker, deze reageert een stuk beter op de input via het scherm van gebruikers.

Om Spotify te gebruiken op je Windows 8 smartphone moet je een betaald abonnement op de streaming muziekdienst hebben. Dat kost je 10 euro per maand. Ook biedt Spotify een proefabonnement aan. Je kunt met dat Spotify proefabonnement 48 uur gratis gebruik maken van de online muziekdienst.

Wil je de Spotify applicatie voor Windows 8 uitproberen? Je kunt de app downloaden via de Microsoft Store. Ook via de Microsoft Phone website kun je de app gratis downloaden.

2 reacties aanMuziek luisteren met de Spotify app voor Windows 8

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.