Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek luisteren met Spotify Browse op Android en iPhone

Spotify Browse

Spotify Browse

Muziek streamingdienst Spotify rolt vanaf vandaag een nieuwe update uit van haar iPhone en Android app om muziek te luisteren. Grootste wijziging is de toevoeging van ‘Browse’ functionaliteit.

Met deze toevoeging aan de streaming software is het mogelijk om bij elke gelegenheid een aanbevolen playlist te verkrijgen. Zo kun je dus Spotify opstarten tijdens een feestje waarna de applicatie, na het selecteren van het soort feestje, automatisch een geschikte playlist levert. Spotify verkoopt de Browse functie in haar software dan ook met de slogan ‘Want the right playlist? Just Browse’.

De browse uitbreiding aan de Spotify software zal de komende weken worden uitgerold naar alle Android en iOS apparaten waarop Spotify geïnstalleerd is. Je hoeft dus niet de app te verwijderen en deze opnieuw te installeren om van de nieuwe functie gebruik te kunnen maken.

Naast muziek die past bij een bepaalde gelegenheid kan met Spotify Browse ook gezocht worden naar playlist die passen bij een bepaalde stemming. Ook de verzameling van meest populaire liedjes en de nieuwste albums op Spotify zullen via Browse beschikbaar gemaakt worden.

De playlists die Spotify Browse toont worden samengesteld op basis van de voorkeuren van andere mensen die dezelfde muziek luisteren. Daarnaast wordt meta-informatie van de muziek op Spotify gebruikt om muziek te rubriceren die past bij een bepaalde gelegenheid.

Gebruiken?

Wil je Spotify Browse gaan gebruiken? Dan zul je eerst moeten wachten tot de software op je iPhone of Android smartphone is bijgewerkt. Daarnaast zal de browse functie alleen werken als je een betaald abonnement op Spotify hebt. Onbekend is nog of je ook muziek kunt downloaden die Spotify Browse voorstelt.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.