Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek luisteren op iPod? Apple werkt aan nieuwe modellen

Het aantal mensen dat muziek luistert op een mp3 speler neemt al jarenlang af. Dit komt uiteraard omdat steeds meer mensen muziek luisteren op hun smartphone, iPhone of tablet. Toch weerhoudt het krimpen van de markt voor mp3-spelers Apple niet van het uitbrengen van nieuwe iPod mp3-spelers.

De eerste versie van de iPod kwam uit in 2001. De 1G variant van iPod was een groot succes en ook opvolgers van deze eerste iPod hebben altijd erg goed verkocht. In juli 2012 bracht Apple de laatste nieuwe iPod variant uit. Dit model was een iPod van de vijfde generatie, 5G. Deze mp3 speler had de beschikking over 32 of 64GB aan geheugen voor het opslaan van gedownloade of gekochte mp3 muziek bestanden.

MP3 luisteren op iPod, Apple werkt aan nieuwe modellen

Apple werkt, ondanks het succes van iPhone en iPad, toch nog aan nieuwe versies van haar mp3-speler iPod.

Na 2012 brachte Apple eigenlijk geen nieuwe iPod muziekspelers meer uit. Alleen kwam er vorig jaar nog een goedkope iPod touch op de markt. Het leek er dan ook sterk op dat Apple al haar pijlen zou richten op iPhone, iPad en computer-producten en dat de iPod niet meer doorontwikkeld zou worden.

Goed nieuws:

Gelukkig was er afgelopen week goed nieuws: Apple lijkt namelijk toch niet van plan om helemaal te stoppen met de iPod. Er verscheen namelijk twee vacatures op de Apple site voor medewerkers die nieuwe iPod producten op de markt gaan brengen.

Dit is uiteraard goed nieuws voor Apple fans en mensen die niet buiten hun iPod kunnen. Het lijkt er met deze vacature namelijk sterk op dat Apple dit jaar nog een nieuwe iPod gaat uitbrengen. Of dat ook echt zo is en wat de specificaties van deze nieuwe iPod zijn is nog onbekend.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.