Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek luisteren op je iPad met Spotify

Na lang wachten heeft muziek streaming service Spotify gisteren eindelijk zijn native iPad applicatie uitgebracht. De nieuwe applicatie die het mogelijk maakt om met je iPad muziek te luisteren via Spotify werkt alleen als je een Spotify Premium abonnement hebt.

De iPad applicatie voor Spotify kan gratis gedownload worden via iTunes op je iPad. De gratis software draagt versienummer 0.5.0 en is, zoals gezegd, speciaal ontwikkeld voor de iPad. Dit is terug te zien in het design, dat een aangepaste interface heeft voor het luisteren naar muziek via Spotify. Verder zitten er in de iPad versie van Spotify een groot aantal bugfixes.

De nieuwe interface van Spotify op de iPad is te zien in onderstaande video. Te zien valt dat de interface in verhouding tot de Android en iPhone versies van Spotify behoorlijk is angepakt. In het scherm waarin je muziek kunt afspelen zitten de knoppen om de software mee te bedienen aan de rechterkant. Links in het scherm zijn eventuele album covers te zien. Ook is het zoeken van muziek uit de database van Spotify verbeterd.

Vorige week nog bracht Spotify ook een speciale applicatie uit voor gebruikers van een Android 4.0 device. Deze update was noodzakelijk omdat Google in haar nieuwe Android versie speciale design guidelines meegeeft aan ontwikkelaars. De normale versie van Spotify voldeed daar niet aan dus vandaar dat Spotify ook voor Android 4 smartphones en tablets een eigen versie ontwikkelde.

1 reactie opMuziek luisteren op je iPad met Spotify

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.