Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek luisteren terwijl je aan het gamen bent: Steam Music

Als je regelmatig een game speelt via Steam, het online game-platform van uitgever Valve, dan kun je binnenkort tijdens het gamen je eigen muziek gaan luisteren. Valve gaat namelijk zeer binnenkort Steam Music toevoegen aan haar game- en downloadplatform. De nieuwe dienst gaat binnenkort in b├Ęta, dit betekent dat je binnenkort kunt beginnen met het luisteren van muziek tijdens het gamen.

Muziek luisteren terwijl je aan het gamen bent: met Steam Music kan het.

Muziek luisteren terwijl je aan het gamen bent: met Steam Music kan het.

Eerst nog als test

De toevoeging van Steam Music aan steam gaat in eerste instantie als test van start. Wanneer deze test start is onbekend, zelf zegt de uitgever dat men binnenkort gaat starten. Geinteresseerde mensen kunnen zich nu al aanmelden voor de proef. Via een lidmaatschap op de Steam Music Community Group kun je zelf mee-testen aan het luisteren van muziek tijdens het spelen van een spelletje.

Als je regelmatig gratis muziek download en deze nu ook wil beluisteren via Steam Music dan is dat erg eenvoudig. Via het menu van Steam OS of vanuit de Big Picture Mode binnen Steam hoef je alleen maar de folder te selecteren waar jouw gedownloade muziek staat. De Steam Music software herkent vervolgens automatisch alle albums en artiesten die in deze folder staan. Om muziek te luisteren hoef je nu alleen nog maar te kiezen welke muziek je wil horen.

Tijdens het gamen kun je via de overlay in Steam zien welke muziek je aan het luisteren bent. In diezelfde overlay kun je ook selecteren welke liedjes wil horen en kun je uiteraard ook wisselen van muziek. Download jij regelmatig muziek van internet en wil je deze afspelen tijdens het spelen van een van de populaire Steam games? Meld je dan nu aan voor de test van Steam Music.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.