Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek luisteren via Wi-Fi met Beep

De Beep: muziek luisteren via Wifi

De Beep: muziek luisteren via Wifi

Thuis muziek luisteren kan op steeds meer manieren. Je kunt muziek downloaden en deze via een mediaspeler, mp3-speler of via je stereo afspelen. Maar ook het streamen van muziek wordt steeds populairder. Het streamen van muziek in woonkamers is echter niet altijd even makkelijk.

Een groep voormalig medewerkers van Google speelt hier handig op in en liet deze week weten te werken aan Beep. Met dit apparaat is het mogelijk om via wifi muziek te streamen en deze vervolgens op elke willekeurige speakerset te beluisteren. Een Beep sluit je rechtstreeks aan op een speaker. Je kunt dus muziek streamen zonder ingewikkelde apparaten of software.

Makkelijke bediening

De bediening van de Beep muziekspeler is erg eenvoudig. Het apparaat kent slechts een knop waarmee het volume van de muziek die je wil luisteren geregeld kan worden. Daarnaast kan met een beweging de Beep aan- of uitgezet worden.

De techniek in de Beep is van hoge kwaliteit. Zo is de wifi mediaspeler voorzien van een 24bit-dac die zorgt voor de omzetting van digitale naar analoge audio. De Beep aansluiten op speakers of stereo installaties kan via een standaard stereo aansluiting die je ook op smartphones en iphones terugvindt. Daarnaast biedt de Beep ook een optische uitgang.

Pandora, Spotify en Rdio

De Beep muziekspeler maakt via wifi verbinding met online muziekdiensten. Het apparaat werkt nu al met Pandora, de verwachting is dat binnenkort ook Rdio en Spotify muziek beluisterd kan worden op de Beep. Dat zal echter alleen kunnen met betaalde abonnementen op beide muziekdiensten.

De bediening van de Beep verloopt via het apparaat zelf. Maar ook kun je de Beep bedienen via een smartphone. Momenteel wordt er hard gewerkt aan Beep-apps voor zowel Android als iPhone en iPad. Wil jij liever geen muziek downloaden omdat dat teveel werk is, maar wil je wel snel en gemakkelijk muziek luisteren? Dan kun je vanaf halverwege dit jaar voor een prijs van rond de 150USD¬†een Beep muziekspeler kopen. Zie jij jezelf zo’n apparaat kopen, of is het niets voor jou omdat je liever muziek download?

1 reactie opMuziek luisteren via Wi-Fi met Beep

  • Herman van der V

    Als ik iets download en ik vind het leuk ben ik best bereid daarvoor te betalen. Maar dan wel aan de artiest(en) en niet aan een platenmaatschappij die alleen maar winst wil maken over de rug van de artiest(en). Niet aan een platenmaatschappij die kunstmatig de prijzen hoog zit te houden. Zet maar een door artiesten gecontroleerde website op met de namen van artiesten en een manier van betalen zoals PayPal. Je zal verbaasd staan over de bereidheid om een redelijk bedrag te betalen.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.