Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek streamen met Spotify vanaf deze week in België

Mogelijk opent muziek streaming bedrijf Spotify haar deuren deze week nog in België. Dat land wordt namelijk genoemd als een van de Europese landen waar het van oorsprong Zweedse bedrijf haar streaming muziekdienst wil aanbieden. Naast België wil Spotify haar muziekdienst ook graag verkopen in Oostenrijk en Zwitserland.

muziek-streamen-belgie

Spotify naar Belgie?

Op de Nederlandse markt is Spotify inmiddels al ruim 1,5 jaar actief. Hier is het bedrijf al zo ingeburgerd dat je het zelfs bij een internet en telefoonabonnement van KPN gratis Spotify meegeleverd krijgt. Ook tijdens eredivisie wedstrijden maakt het bedrijf reclame voor haar muziekdienst. Spotify biedt in Nederland zowel gratis als betaalde abonnementen aan om via internet naar muziek te luisteren. Downloaden van muziek is legaal niet mogelijk via Spotify.

Het gerucht dat Spotify wil openen in België is afkomstig van de website Paidcontent. In een reactie op het nieuws geeft Spotify zelf alleen aan dat met van plan is zo snel mogelijk het streamen van muziek mogelijk te maken in België. Spotify heeft onderhandeld met Belgische internetaanbieders. Ook is een deal gesloten met de Belgische tegenhanger van ons eigen brein. Sabam is naar het zich laat aanzien akkoord met muziek streaming via Spotify.

Naast expansie in Europa werkt Spotify ook in andere landen aan een legale manier van muziek streamen. Zo is men bezig in Singapore, Australië en Hong Kong met een uitrol van Spotify. Helaas is het oook in deze landen onmogelijk legaal muziek te downloaden van Spotify.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.