Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek streamen via Spotify met korting voor studenten

gratis muziek luisteren met Spotify

Spotify groeide sterk in de markt voor gratis muziek streaming diensten

In Amerika is muziek streaming dienst Spotify gestart met een proef waarbij studenten muziek kunnen streamen met korting. Een student betaalt de helft van de prijs van een regulier Spotify abonnement. Met deze Spotify aanbieding voor studenten hoopt het bedrijf extra inkomsten te behalen. Daarnaast hoopt Spotify dat studenten, als ze eenmaal afgestudeerd zijn, het normale abonnement zullen afsluiten.

Ook in Nederland Spotify met korting?

Een woordvoerder van Spotify laat tegen NU.nl weten dat het bedrijf ook in Nederland werkt aan studenten-abonnementen met korting. Door de hoeveelheid werk die het maken van deals die het mogelijk maken om Spotify met korting aan te bieden kan dat helaas nog wel even duren.

De woordvoerder laat weten dat Spotify met een klein aantal mensen werkt aan het aanbieden van Spotify in 55 landen verspreid over de hele wereld. Door dit enorme aantal klanten en markten is het maken van overeenkomsten waarbij kortingen op de Spotify prijs worden aangeboden niet altijd direct mogelijk.

De mogelijkheden van de goedkope Spotify abonnementen voor Spotify zijn exact gelijk aan die van de duurdere variant voor normale gebruikers. Zo is het mogelijk om muziek te downloaden en deze op een later moment af te luisteren. Ook het maken van playlists en het luisteren naar aanraders is mogelijk.

Lage prijs? Meer abonnee’s

Een van de redenen voor deze goedkope Spotify abonnementen voor studenten zit hem in een recent onderzoek van een Amerikaans bureau. Uit dat onderzoek bleek namelijk dat goedkope abonnementen op streaming muziek diensten leidden tot hogere inkomsten.

Volgens cijfers uit dit onderzoek zouden meer dan twee keer zoveel mensen een abonnement nemen op een streaming muziek dienst als de prijs voor een abonnement de helft minder zou zijn. Of en wanneer Spotify deze nieuwe abonnementsdienst in Nederland gaat aanbieden is vooralsnog onbekend.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.