Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek streaming dienst Spotify maakt winst

muziek-streamen-spotify-winst

Spotify

Volgens een Britse krant zal de online muziek streaming dienst Spotify dit jaar voor het eerst in haar bestaan winst gaan maken. Een marktkenner heeft uitgerekend dat het bedrijf dat onder andere gratis muziek streamt naar consumenten vorig 59 miljoen euro binnengehaald. Omdat Spotify legaal gratis muziek aanbiedt gaat driekwart van dat bedrag op aan rechten voor de muziek. Daarnaast betaald Spotify ook nog eens 10 miljoen aan platenmaatschappijen voor andere kosten.

Spotify werd opgericht in 2006 en zoals je weet biedt het programma online muziek aan in de vorm van gratis en betaalde streams. Spotify is een van de grootste partijen waar je online muziek kunt luisteren. De muziek database van het bedrijf bevat miljoen tracks van uiteenlopende artiesten. Het bedrijf heeft 1,9 miljoen mensen die betalen voor het online luisteren naar muziek via de dienst. Meer dan 4 miljoen mensen maken gebruik van de mogelijkheid om gratis naar muziek te luisteren. Lees alles over Spotify op de pagina over het muziek streaming programma.. Nadeel van het gratis streamen en luisteren naar muziek via Spotify is dat je maandelijks een maximaal aantal tracks kunt beluisteren. Daarnaast wordt de muziek ook onderbroken voor reclame.

 

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.