Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek streaming dienst Spotify werkt aan tv-app

spotify-tv-applicatie

Spotify

Spotify is een van de grootste spelers op het gratis streamen van muziek en mp3’s naar mobiele telefoons, laptops en andere media apparaten. Het Zweedse bedrijf dat naam maakte met het gratis aanbieden van muziek via internet is samen met televisie-producent Loewe bezig aan een applicatie die het mogelijk maakt online streaming televisie te kijken.

Naast de tv-app die Spotify nu aan het maken is werkt het bedrijf ook aan gratis muziek streaming naar Facebook en Twitter. Ook aan een Uitzending Gemist applicatie wordt gewerkt. De Spotify televisie applicatie zal alleen gaan werken in de Benelux. In andere landen is het gebruik van de nog uit te brengen streaming applicatie nog illegaal vanwege het ontbreken van geldige licenties.

De televisie applicatie van Spotify is niet de eerste Spotify app voor andere apparaten dan mp3 spelers en computers. Zo maakte Onkyo al een versterker met Spotify ondersteuning en ook de media spelers van Sonos werken al samen met de gratis muziek dienst van Spotify.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.