Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek streaming op Windows Phone: Spotify app krijgt update

De Spotify applicatie voor het betaald en gratis streamen van muziek op Windows Phone krijgt vandaag een grote update. Nieuwe functies, die alleen voor betalende gebruikers van Spotify beschikbaar zijn op Android en iPhone/iPad, zijn in deze update ook voor voor Windows Phone gebruikers van Spotify beschikbaar.

Zowel radio-functie voor het gratis luisteren naar muziek als de blader functie voor het ontdekken en downloaden van nieuwe muziek zijn niet beschikbaar op Windows Phone.

Muziek downloaden en muziek luisteren met update voor Spotify.

Spotify op Windows Mobile

De nieuwe functies in de Windows Phone app maken vooral het ontdekken, luisteren en downloaden van nieuwe muziek gemakkelijker. Deze functies werkten al geruime tijd op de apps voor Windows, Apple Mac, Android en iPhone/iPad. Door deze update werken deze handige features nu dus ook voor mensen die muziek streamen en downloaden op Windows Phone.

De radio-functie (om gratis muziek te luisteren) en de bibliotheek-functie (om je muziek-bieb op Spotify eenvoudig te beheren) werkt nog niet op Windows Phone. Wellicht dat Spotify binnenkort ook deze mogelijkheden voor Windows Phone gebruikers toegankelijk maaakt.

Ook nieuwe vormgeving

Naast de nieuwe mogelijkheden om muziek te downloaden en te luisteren via de Windows Phone app heeft Spotify ook het design aangepast. De app ziet er volgens een verklaring van Spotify meer gestroomlijnd uit.

De Spotif app voor Windows Phone werkt nu alleen nog in combinatie met een premium abonnement op de online muziek dienst. Om muziek te downloaden of muziek te luisteren via Spotify op Windows Mobile heb je dus een betaald abonnement nodig op Spotify.

Wil je gratis muziek luisteren via Spotify op mobiele apparaten dan heb je dus een iOS of Android smartphone nodig. Verder kun je met Tubidy wel gratis muziek downloaden op Windows Mobile. Tubidy werkt namelijk prima op mobiele telefoons, smartphones en tablets die op Windows Mobile draaien.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.