Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Nieuwe album U2 gratis downloaden met iTunes

Het nieuwe album van U2 gratis downloaden via iTunes.

Het nieuwe album van U2 gratis downloaden via iTunes.

Fans van de muziek van U2 hebben geluk: als promotiestunt geeft Apple het nieuw album van de Iers band gratis weg aan alle mensen die wel een betaald muziek downloaden met iTunes. Wil je het nieuwe album van U2 gratis downloaden en ben je lid van iTunes? Dan vind je het album ‘Songs of Innocence’ in je iTunes muziek-biblioteek.

Wil je je gratis muziek download uit iTunes verwijderen? Apple heeft daarvoor deze speciale website online gezet.

 

Het U2 album ‘Songs of Innocence’ zal op 10 oktober haar officiële release beleven. Omdat Apple afgelopen week tijdens de introductie van nieuwe producten (waaronder nieuwe iPhones) ook bestaande klanten graag een kado wilde geven besloot het bedrijf om deze stunt uit te halen.

Zanger Bono van U2 liet tijdens de introductie van het nieuws weten zelf wel betaald te willen worden door Apple. Daarom geeft Apple rond de 100 miljoen dollar uit om zowel de promotie van het nieuwe album als ook de band zelf te betalen. Hoeveel U2 krijgt voor het verspreiden van ‘Songs of Innocence’ is onbekend.

Niet iedereen blij

Overigens is niet iedereen blij met deze reclame-stunt van Apple. Zo zijn er natuurlijk veel mensen die de muziek van U2 helemaal niet leuk vinden. Daarnaast zou Apple met het gratis aanbieden van het nieuwe U2 album de Europese cookie-wet overtreden.

Daarnaast zijn er zelfs iTunes gebruikers die van mening zijn dat ze ongevraagd spam ontvangen; het nieuwe U2 album staat standaard in de lokale muziek-bibliotheek van iTunes gebruikers die automatisch gratis muziek downloads ontvangen. Zij hebben dus geen andere keuze dan het hele album te downloaden.

Het goede nieuws voor mensen die niet blij zijn met deze gratis muziek download: Apple zal automatisch het volledige U2 album verwijderen op het moment dat het album officieel uitgebracht wordt. Je kunt er nu wel voor kiezen om de gratis muziek download te behouden.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.