Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Nieuwe album van David Bowie gratis te downloaden

gratis muziek downloaden: 'the next day' van Bowie

Album cover

Ter promotie van zijn nieuwe album heeft rocker David Bowie die nieuwe plaat gratis beschikbaar gemaakt via iTunes. Je kunt hem daar gratis luisteren en in sommige landen kun je ‘The Next Day’ zelfs gratis downloaden.

Vanaf volgende zal het nieuwe album van Bowie pas te koop komen in zowel winkels als via online kanelen. Naast het nieuwe album was het ook al mogelijk om de eerste single van dat album gratis te downloaden.

Waarom Bowie zijn nieuwe plaat gratis ter beschikking stelt is niet bekend. Wel is het een prima promotiestunt van de artiest die al geruime tijd geen nieuwe albums meer uitbracht. In de jaren 70 en 80 was David Bowie wereldberoemd. Onder pseudoniemenals Ziggy Stardust en The Thin White Duke, maar ook onder zijn eigen naam, maakte Bowie een groot aantal albums. Tracks als ‘Heroes’, Space Oddity’ en ‘Under Pressure’ (samen met Queen) haalden de hoge noteringen in de hitlijsten.

Over het nieuwe album, dat nu dus gratis te downloaden is, zijn recensenten en fans wederom erg positief. Het leek er geruime tijd op dat Bowie gestopt was met zijn muzikale carrière. Naar het nu lijkt was die lange stilte rondom Bowie vooral bedoeld om in alle rust nieuwe muziek te kunnen maken.

Je kunt deze nieuwe muziek gratis downloaden en beluisteren via iTunes. Ook de eerste single van ‘The Next Day’ is gratis te downloaden via diverse online kanalen. Vanaf volgende week is het nieuwe album van Bowie te koop in de winkels.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.