Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Nieuwe album van Thom Yorke alleen via betaalde bittorrent download

Thom Yorke is geen fan van streaming muziekdiensten. Ook mensen die zijn muziek gratis downloaden kan hij niet waarderen. Aan de andere kant snapt de lead-zanger van Radiohead, die ook solo een aantal platen heeft uitgebracht, heel goed dat fysieke geluidsdragers niet meer van deze tijd zijn. Zijn nieuwe album ‘Tomorrow’s Modern Boxes‘ is daarom vanaf vandaag via een betaalde Bittorrent download op te halen.

Vorig jaar verwijderde Thom Yorke al zijn muziek die op Spotify werd aangeboden. Hij was het niet eens met de vergoeding die Spotify betaalde aan artiesten wiens muziek deels betaald en deels gratis werden aangeboden. Tot op heden is nog steeds geen solo-album van Thom Yorke te luisteren via de streaming dienst.

Toch nieuwe muziek downloaden?

Om mensen tegen een geringe vergoeding toch zijn nieuwe muziek te kunnen laten luisteren heef Yorke voor zijn nieuwe plaat de samenwerking met Bittorrent opgezocht. Via het Bundles programma van de ontwikkelaar van het uTorrent download-programma en het bittorrent-protocl wordt al geruime tijd gratis muziek verspreid.

Thom Yorke - Tomorrow's Modern Boxes

Thom Yorke – Tomorrow’s Modern Boxes

Het is nu voor het eerst dat een artiest nieuwe muziek aanbiedt via een betaalde Bundles-download. Na het betalen van 6 dollar krijgen Thom Yorke fans toegang tot een beveiligde torrent. Deze kun je openen met bijvoorbeeld uTorrent. Je kunt het nieuwe album van Thom Yorke daarna binnen korte tijd op je computer terugvinden.

Mensen die de torrent via bijvoorbeeld e-mail naar andere mensen versturen komen bedrogen uit. De torrent werkt namelijk alleen als je ervoor betaald hebt. De techniek achter deze nieuwe methode van het verspreiden van muziek is nog in een test-fase.

Wil je deze nieuwe muziek downloaden? Gebruik dan de link bovenaan deze pagina om de torrent voor Thom Yorke’s nieuwe album te downloaden. Wel eerst 6 dollar betalen voordat je kunt beginnen met luisteren 😉

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.