Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Nieuwe interface voor Spotify web-player en desktop applicatie

Spotify wil ook in 2021 graag de grootste speler blijven op het gebied van streaming muziek. En daarom verbetert het Zweedse bedrijf haar software gedurende het hele jaar in kleine stapjes. Daarnaast brengt het bedrijf jaarlijkse grotere updates uit voor haar applicaties. Zo wordt er momenteel een grote update uitgerold voor de desktopapplicatie van Spotify en is tegelijkertijd de web-player onder handen genomen.

De grootste aanpassingen in beide applicaties betreffen met name de interface en daaraan gekoppeld het gevoel van controle dat gebruikers ervaren in het beheren van afspeellijsten. Zo is het veel gemakkelijk geworden om tracks toe te voegen aan afspeellijsten via de zoekfunctie binnen een afspeellijst. Ook is het mogelijk om foto’s toe te voegen aan tracks binnen een afspeellijst en is het mogelijk om een beschrijving toe te voegen aan een afspeellijst.

Muziek downloaden via de web-interface van Spotify.

De nieuwe interface van de desktop app van Spotify om muziek te streamen en te downloaden.

De meest in het oog springende wijziging in de desktop-applicatie is gewijzigde plek van de zoekfunctie. Waar deze tot eind 2020 nog bovenin de interface zichtbaar was is deze in de 2021 versie van Spotify verplaatst naar het menu aan de linkerkant van de tool. Verder is er een link opgenomen naar de muziekbibliotheek. Deze link vervangt de radio en ‘blader’ functie in de oude versie van het programma.

Wil je meer informatie over de nieuwe mogelijkheden van zowel de web-app als de desktop software? Check dan het blog-bericht op de Spotify website. Voor een handleiding om muziek te downloaden of te streamen via Spotify kun je hier terecht. Tot slot vind je de Spotify applicatie voor je iPhone of Android device in de app-stores van beide fabrikanten.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.