Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Nieuwe single Daft Punk breekt Spotify record

De nieuwe single van het Franse muziekduo Daft Punk is het aanstekelijke en zomers klinkende Get Lucky. De track komt op de radio elk uur voorbij en ook op internet is de eerste single van Daft Punk, sinds het geflopte Dezerred, een grote hit. Ook op Spotify is Get Lucky een grote hit: volgens cijfers van Spotify zelf is het de meest gestreamde track in 24 uur en in 7 dagen in zowel Amerika als Engeland.

Daft Punk - Get Lucky vestigd records op Spotify

Daft Punk – Get Lucky vestigd records op Spotify

Een hele unieke prestatie is het download en streaming record van Daft Punk op Spotify nu ook weer niet. De vorige houders van deze records op Spotify waren namelijk de tracks Thrift Shop van Macklemore en Ryan Lewis en Pompei van de Britse band Bastille. Deze tracks staan nu ook nog in de hitlijsten. Of het record van Daft Punk lang in de boeken zal blijven staan is dan ook nog maar de vraag.

Dat laatste doet overigens niets af aan het prima klinkende Get Lucky. Samen met Pharrell Williams, die sinds tijden weer eens te horen is op een goeie track, maakte Daft Punk een met synthesizers doorspekte track die zo uit de jaren 70 afkomstig had kunnen zijn. Daarnaast valt Get Lucky vooral op door de sound die door veel mensen gewaardeerd wordt. Verwacht Daft Punk de komende zomer in strandclubs, op bruiloften en bbq-feesten.

Get Lucky is afkomstig van het nog uit te komen nieuwe album Random Access Memories van Daft Punk. Die plaat is het eerste nieuwe album van Daft Punk in 8 jaar. Random Access Memories zal vanaf 21 mei te koop zijn in Nederland. Uiteraard zal het ook mogelijk zijn om Random Access Memories te downloaden in de grote muziekwinkels. Ook via Spotify zal het nieuwe album van Daft Punk te streamen zijn.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.