Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Nieuwe versie van iTunes nu beschikbaar

De versie van iTunes waarin het probleem van zichzelf verwijderende muziekbestanden als het goed is niet meer voorkomt is sinds vandaag gratis te downloaden van de iTunes website. Naast een oplossing voor het vervelende probleem waar een grote groep iTunes gebruikers tegenaan liep biedt iTunes 12.4 een aantal andere verbeteringen.

iTunes 12.4 heeft onder andere een nieuwe layout.

iTunes 12.4 heeft onder andere een nieuwe layout.

Grootste verandering betreft de aangepaste layout van zowel de Windows als OS X versie van het programma. De zijbalk, die een aantal versies geleden verdween, is weer terug. Met deze zijbalk is het beheren van je mediacollectie in iTunes een stuk makkelijk. Met een muisklik blader je door al je film, serie, en muziek downloads.

Naast de nieuwe Sidebar is de interface van iTunes ook op een aantal andere plekken aangepast. Op deze manier hoopt Apple het programma gebruikersvriendelijker en meer intu├»tief te maken. Zo is er nu een ’terug’ en ‘volgende’ knop op een prominente plek in het menu toegevoegd. Met deze knop kun je makkelijk bladeren door de muziek op je computer of laptop.

Verder kun je nu nog makkelijker een cd of dvd branden van de muziek of films die je via iTunes hebt gedownload. Ook het streamen van muziek is net wat makkelijker en tot slot is het ook mogelijk om de menu’s binnen het programma naar eigen wens aan te passen. Gebruik je iTunes om muziek te downloaden? Dan is het aan te raden om snel deze nieuwe update te installeren.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.