Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

NZB download website gaat off-line op last van stichting Brein

Slechts nieuws voor de mensen die muziek downloaden door middel van NZB bestanden en Usenet. Een van de meest populaire NZB-websites in Nederland is vandaag namelijk op last van stichting Brein off-line gehaald. De NZB website, NZB-Matrix.eu, werd gehost in Nederland, dit weekend lieten de beheerders weten dat de site off-line zou gaan vanwege een dreigende rechtszaak aangespannen door Brein.

De website waar gebruikers gratis NZB bestanden konden downloaden bleef in eerste instantie online omdat men dacht legaal te opereren. Stichting Brein gaf in een e-mail daarover van mening te verschillen met eigenaren van de website. Als reactie daarop besloten de eigenaren van NZB-matrix hun website van het internet af te halen. NZB-matrix.eu is niet de eerste NZB website die gedwongen wordt door Brein om off-line te gaan. Veel websites die Brein van het internet af weet te krijgen zijn echter kleine spelers. NZB-Matrix.eu was dat niet, de site was al geruime tijd actief in het aanbieden van NZB bestanden om zo het downloaden van muziek, films en software mogelijk te maken.

de statische pagina waarin de sluiting wordt uitgelegd.

de statische pagina waarin de sluiting wordt uitgelegd.

Doorverwezen

De beheerders van NZB-matrix hebben hun gebruikers, vlak voor de sluiting, een e-mail gestuurd met daarin een alternatief. Bezoekers werden in deze e-mail doorverwezen naar hydramind.com. Op deze nzb website kan met dezelfde login-naam en wachtwoord combinatie ingelogd worden. Verdere data op de website lijkt compleet gewist. Op de alternatieve NZB website kunnen gebruikers inloggen met hun bestaande gegevens, voor nieuwe gebruikers is registratie echter niet mogelijk. Pas na een uitnodiging van iemand die al lid is kunnen nzb bestanden voor het downloaden via Usenet worden gedownload via hydramind.com.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.