Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Onbeperkt downloaden: Australiër harkt 1TB binnen

De grootste provider in Australië, Telstra, had wat goed te maken afgelopen weekend. Vanwege een groter dan normaal aantal storingen mochten alle klanten een dag onbeperkt downloaden via mobiel internet. Alle muziek, films, series en andere data die mensen binnenhaalden zou niet afgaan van de databundel.

De actie zorgde voor een nieuw record: in een dag (24 uur) werd maar liefst 26 duizend terabyte aan data binnengehaald. Nog nooit eerder werd er door klanten zoveel data via het Telstra netwerk binnengehaald.

Een Aussie maakt het wel heel bot. Een 27 jarige inwoner van Sydney haalde in de periode dat hij onbeperkt mocht downloaden meer dan 1TB aan muziek, films en documenten binnen. Zo synchroniseerde hij al zijn Spotify afspeellijsten zodat deze offline kon beluisteren.

Ook downloadde hij alle seizoen van zowel de Mythbusters als de Simpsons en werd ook de gehele Australische Wikipedia offline opgeslagen. Tot slot maakte hij een uitgebreide backup naar de cloud van al zijn documenten, mp3’s en foto’s.

De Australier kon zoveel downloaden omdat hij vlakbij een zendmast van Telstra woont. Hierdoor kon hij met veel hogere snelheden bestanden van internet downloaden dan gebruikers die verder weg wonen van de zendmasten van Telstra.

Het telecombedrijf vond het overigens allemaal goed. Het bedrijf was vooral blij dat de enorme toeloop op het gratis downloaden via mobiel internet niet heeft geleid tot nieuwe storingen op het mobiele netwerk.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.