Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Onbeperkt muziek streamen met nieuwe Youtube applicatie

Youtube Music

Youtube Music

Amerikaanse gebruikers van iOS en Android kunnen in de bijbehorende app-stores een nieuwe Youtube applicatie downloaden. Met Youtube Music, de naam van deze nieuwe muziekdienst op basis van Youtube, kunnen gebruikers onbeperkt en achterelkaar muziek streamen van Youtube.

Mensen met een betaald Youtube Red kunnen onbeperkt en gratis muziek streamen zonder dat de tracks worden onderbroken. Mensen die de applicatie downloaden en gaan gebruiken zonder betaald abonnement hebben dezelfde mogelijkheid. Zij horen alleen tussen tracks in korte reclames.

Streamen op basis van Youtube videos

Youtube  Music gebruikt de enorme muziekdatabase die online op de video-website is terug te kijken en luisteren. De interface van de Music app van Youtube is echter compleet anders. Alle muziek die gestreamt wordt is echter afkomstig uit de collectie van de website.

Verder speelt de muziek verder op het moment dat een smartphone of tablet in stand-by stand gaat. Deze functie is overigens alleen beschikbaar voor mensen met een betaald Red abonnement bij Youtube.

Verder biedt de toegang via de betaalde Red-functie van Youtube ook gratis muziek downloads met Youtube Music aan. In de praktijk betekent dit dat video’s offline beschikbaar worden gemaakt. Gratis muziek downloaden als mp3 is een mogelijkheid die Youtube nooit heeft aangeboden; zo’n functie gaat recht in tegen het beleid van Youtube.

Voorlopig is Youtube Music alleen te gebruiken in Amerika. De nieuwe applicatie zal ongetwijfeld ook in Nederland worden aangeboden. Wanneer dat zal gaan gebeuren is nog onduidelijk. Wellicht dat eerst gekeken wordt hoe Amerikaanse gebruikers de nieuwe applicatie gaan gebruiken.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.