Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Pirate Browser populair: 5 miljoen mensen downloaden software

Toen vorig jaar steeds meer overheden besloten om de Pirate Bay te blokkeren ontwikkelde de download-website een eigen browser waarmee iedereen die dat wilde toch muziek kon downloaden via de Pirate Bay. Deze browser werd heel toepasselijk de Pirate Browser genoemd. Inmiddels is deze browser waarmee je anoniem muziek kunt downloaden meer dan 5 miljoen keer gedownload.

Anoniem muziek downloaden via Pirate browser

De Pirate Browser

De De Pirate Browser werd gelanceerd in augustus vorig jaar. Sinds de release is de browser maandelijks meer dan 500.000 keer gedownload door mensen die ondanks de blokkade van diverse download-sites (waaronder de Pirate Bay) toch gratis muziek willen downloaden. Uiteraard kan je met de Pirate browser ook anoniem surfen en e-mailen.

Anoniem muziek downloaden via Pirate browser

De Pirate Browser is gebaseerd op de techniek die ook door Firefox wordt gebruikt. Daarnaast maakt de Pirate Browser geen gebruik van het standaard internet protocol dat eenvoudig te traceren is. Om ervoor te zorgen dat je volledig anoniem muziek kunt downloaden via Bittorrent werkt de Pirate Browser via het TOR netwerk (dat ook door de gelijknamige Tor Browser wordt gebruikt).

Doordat de Pirate Browser via het TOR netwerk verbinding maakt met websites is het voor beheerders van sites onmogelijk om te zien waar een gebruiker zich bevindt. Ook providers kunnen internet-verkeer dat via het TOR netwerk loopt niet herleiden. Je bent dus volledig anoniem op internet als je gebruik maakt van de Pirate browser.

De ontwikkelaars van de Pirate Browser hebben als reactie op de mijlpaal van 5 miljoen downloads laten weten dat hun anonieme browser voor het downloaden van torrents voor muziek en film downloads enkele nieuwe functies zal krijgen. Zo zal het in een toekomstige versie van de browser mogelijk zijn om sociale media (zoals Twitter en Youtube) te bezoeken in landen waar overheden toegang tot deze diensten blokkeren.

Alleen voor Windows

De Pirate Browser is gratis te downloaden voor computers en laptops die Windows draaien. Voor andere besturingssystemen, zoals Apple Mac en Linux/Unix is de Tor browser een goed alternatief. Daarnaast is het goed om te weten dat via de Pirate Browser alleen het internet-verkeer dat loopt via deze browser anoniem is. Als je gratis muziek wil downloaden via torrents kun je het torrent bestand downloaden via de Pirate Browser. De download via een torrent-downloadprogramma is niet anoniem.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.