Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Playstation Music – de nieuwe streaming muziekdienst op basis van Spotify

Playstation Music met Spotify.

Playstation Music met Spotify.

Playstation Music is een nieuwe streaming muziekdienst van Sony. De dienst is alleen geschikt voor mensen die een Playstation hebben. De PS3, PS4 en de PS Vita zullen muziek streamen kunnen via Playstation Music. Verder ondersteunt de online muziekdienst smartphones en tablets uit de Xperia lijn van Sony.

Playstation Music is de vervanger van Music Unlimited. Via die streaming muziekdienst kon iedereen muziek luisteren en muziek downloaden. Music Music is, in tegenstelling tot Sony Unlimited, geen op zichzelf staande streaming muziekdienst. Sony heeft er namelijk voor gekozen om met Spotify in zee te gaan. Wie muziek luistert via Playstation Music doet dat dus eigenlijk via Spotify.

Spotify en Playstation Music

Waarom Sony voor de overstap van een eigen streaming muziekdienst naar Spotify heeft gekozen is niet duidelijk. Waarschijnlijk vindt men bij Sony  het Spotify platform zo krachtig dat men het ontwikkelen van een eigen dienst te duur vindt. Verder hebben veel Playstation gebruikers al een Spotify Free of Spotify Premium abonnement waardoor veel van die mensen wellicht zullen overstappen.

Om mensen die al Spotify gebruiken over te halen om de overstap naar Playstation Music te maken heeft Sony al laten weten dat veel features van Spotify ook in haar muziekdienst zullen werken. Zo zal het mogelijk zijn om alle muziek die Spotify aanbiedt ook via Playstation Music te streamen en te downloaden. Verder zullen afspeellijsten gemaakt en gedeeld kunnen worden. Zo kan er tijdens het spelen van een game altijd naar goede muziek geluisterd worden.

Wanneer Playstation Music beschikbaar komt is nog onduidelijk. Vooralsnog lijkt het erop dat Playstation Music volgende maand aangekondigd wordt. Abonnee’s van Music Unlimited krijgen in ieder geval een maand gratis muziek streaming via Playstation Music. Ook kunnen zij een speciale aanbieding van Sony krijgen om voor langere tijd muziek te streamen en te downloaden via Playstation Music. Op het officiële Playstation Music blog volgt meer informatie.

 

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.