Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Rdio gaat gratis muziek streaming met advertenties aanbieden

De streaming muziekdienst Rdio, opgericht met het geld dat de eigenaren van Skype verdienden toen ze hun bedrijf aan Microsoft verkochten, gaat stoppen met het aanbieden van abonnementen om muziek te streamen. In plaats daarvan gaat het bedrijf zich richten op gratis muziek streaming via een nieuwe app. Om toch geld te verdienen gaat het bedrijf reclames laten horen tijdens het streamen.

Gratis muziek streamen met Rdio.

Gratis muziek streamen met Rdio.

Het besluit om te stoppen met abonnementen voor streaming muziek volgt op het faillissement en de overname van Rdio door Pandora. Eerder deze maand kocht dat bedrijf, een grote speler op de Amerikaanse markt voor online muziek, Rdio om zo de kennis en software van in handen te krijgen. Rdio heeft geavanceerde software die gebruikers muziek adviseert die bij een bepaalde stemming of activiteit past.

Omdat Pandora geen twee betaalde streaming aanbieders online wil houden werd besloten om Rdio uitsluitend te gaan gebruiken voor het gratis streamen van muziek. Gratis muziek downloaden is met Rdio uiteraard niet mogelijk. Mensen die momenteel een abonnement hebben bij Rdio kunnen overstappen op Pandora. Uiterlijk 23 december kan niemand meer muziek streamen via Rdio zonder reclame te horen.

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.