Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Shazam gaat meer herkennen dan alleen muziek

Shazam gaat meer herkennen dan alleen muziek.

Shazam gaat meer herkennen dan alleen muziek.

Hoor je een leuk liedje maar ben je de titel van de track kwijt? Of hoor je een leuke liedje maar heb je geen idee wat voor muziek het is? Dan biedt Shazam uitkomst. Met de app voor zowel iOS als Android is het mogelijk om met je smartphone muziek te herkennen. Wil je de Shazam app voor iOS nu gratis downloaden gebruik dan deze link.

Laat Shazam via de app meeluisteren met de muziek je wil herkennen. In het scherm lees je enkele seconden nadat Shazam zelf even heeft geluisterd (via de microfoon van je smartphone of tablet) welke track je hoort. Vervolgens kun je deze track via Shazam kopen of gratis downloaden. Ook kun je bijvoorbeeld songteksten zoeken of andere muziek van dezelfde artiest zoeken. Shazam werd opgericht in 1999 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest populaire apps voor smartphones en tablets.

Shazam breidt uit

Vanwege de grote populariteit van Shazam is het bedrijf achter de app van plan om uit te breiden. Door deze uitbreiding wordt het mogelijk om fysieke producten te herkennen. Via de blauwe knop, waarmee je muziek kunt herkennen, wordt het volgens een woordwoerder van Shazam mogelijk om bijvoorbeeld de hoes van een dvd te scannen om de soundtrack van deze film te downloaden. Ook in supermarkten zou de app producten kunnen herkennen om zo meer informatie over dat product weer te geven.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.