Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Sonos en Ikea werken aan wifi muziekspeler

Ben je op zoek naar een goedkope wifi luidspreker? Dan kun je in de loop van volgend jaar terecht bij Ikea. De meubelgigant werkt momenteel samen met Sonos aan goedkope wifi luidsprekers om muziek te streamen. Sonos is momenteel de grootste speler op de high-end markt voor draadloze muzieksystemen.

De nieuwe speakers zijn momenteel nog volop in ontwikkeling. Het is dan ook niet bekend hoe de wifi luidsprekers eruit gaan zien en ook over de prijs is nog geen informatie beschikbaar. Wel heeft Ikea laten weten dat Sonos voor een langere periode gaat samenwerken aan het ontwikkelen van speakers.

Ikea en Sonos werken aan wifi luidsprekers.

Ikea en Sonos werken aan wifi luidsprekers.

De samenwerking tussen Ikea en Sonos gaat speakers opleveren binnen de Symfonisk lijn. De speakers zullen probleemloos samenwerken met alle Sonos speakers die momenteel beschikbaar zijn. Ook de Sonos software, waarmee je muziek downloads kunt afspelen via een NAS, zal gewoon werken met de nieuwe luidsprekers.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.