Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

SoundCloud brengt app ‘Pulse’ voor artiesten uit

Er is SoundCloud veel aan gelegen het platenmaatschappijen en artiesten te vriend te houden. Het bedrijf, waar iedereen gratis muziek kan downloaden en kan streamen, ligt namelijk onder vuur vanwege copyright-inbreuk.

In haar strijd tegen deze overtredingen heeft SoundCloud een applicatie voor Android ontwikkeld waarmee artiesten, labels en platenmaatschappijen eenvoudig muziek kunnen beheren die op de site geplaatst is. Met de app kunnen eigenaren van bepaalde muziek statistieken inzien. Ook is het mogelijk om muziek online te zetten met de app.

SoundCloud brengt 'Pulse' app uit voor artiesten en labels.

SoundCloud brengt ‘Pulse’ app uit voor artiesten en labels.

Verder kunnen beheerders en eigenaren van muziek op SoundCloud reageren op hun tracks en is het mogelijk om andere mensen te volgen. Door het aanbieden van de app hoopt SoundCloud het aantrekkelijker te maken voor artiesten en labels om muziek online te zetten.

Binnenkort voor iOS

De komenden weken zal SoundCloud verder werken aan de app. Zo zal er binnenkort een iOS versie verschijnen. Ook zal het mogelijk worden om advertenties toe te voegen aan tracks zodat artiesten toch geld verdienen als anderen hun muziek gratis downloaden.

Pulse is specifiek niet bedoeld voor mensen die gratis muziek willen downloaden van SoundCloud naar hun mobiele apparaat. Wil je gratis muziek downloaden van SoundCloud gebruik dan de officiële SoundCloud app of check onze handleiding!

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.