Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Spotify biedt video aan in Android applicatie voor streaming muziek

Spotify

Spotify

Klanten van Spotify in Engeland, Zweden en Duitsland kunnen per direct video streamen met de Spotify applicatie. In eerste instantie zullen alleen korte videoclips getoond worden die in relatie staan tot de muziek die gebruikers streamen.

De eerste week dat Spotify video aanbiedt zal dat alleen mogelijk zijn met de Android applicatie van het bedrijf. In de loop van volgende week zullen ook iOS gebruikers via de Spotify applicatie video op hun iPad of iPhone kunnen streamen.

Getest op kleine schaal

De functionaliteit waarbij Spotify video streaming aanbiedt is de afgelopen maanden getest onder gebruikers in de land waar de functie nu beschikbaar komt. Opvallend is dat deze tests zijn uitgevoerd onder een zeer klein gedeelte van de gebruikers die nu video kunnen streamen met Spotify.

Uit de tests is gebleken dat vooral videoclips die aansluiten bij de muziek die gebruikers de interesse wekken. Onder andere de BBC en Comedy Central werken aan video’s die door Spotify bij bepaalde tracks zullen worden aangeboden.

 

Video streaming met Spotify is vooralsnog beschikbaar voor iedereen die muziek streamt via de dienst. Ook gebruikers van Spotify Free, de gratis versie van de muziekdienst, kunnen dus video’s bekijken. Spotify hoopt met deze uitbreidingen van haar streaming dienst gebruikers tot meer interactie met de applicatie te verleiden.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.