Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Spotify brengt mediaspeler software uit met Winamp uiterlijk

Winamp

Winamp

Toen eind vorige maand bekend dat de eigenaar van de Winamp mediaspeler zou stoppen met de ontwikkeling van de populaire software stak een storm van protest op. Trouwe gebruikers van Winamp eisten zelfs de broncode op van Winamp om zo de ontwikkeling in eigen beheer voor te kunnen zetten.

Gisteren bracht streaming muziek dienst Spotify als eerbetoon aan Winamp een eigen muziekspeler uit met het uiterlijk van Winamp maar met de streaming functies van Spotify. Deze mediaspeler software waarmee je dus muziek kunt streamen heeft als naam ‘Spotiamp’ meekregen. Een van de redenen waarom eigenaar AOL waarschijnlijk is gestopt met de ontwikkeling van Winamp zou de toenemende populariteit van streaming diensten als Spotify zijn. Doordat steeds meer mensen muziek streamen wordt het downloaden afspelen van mp3 bestanden minder populair.

Om Spotiamp te kunnen gebruiken moet je een Premium abonnement op Spotify hebben om de muziek-speler te kunnen gebruiken. Deze abonnementsvorm van Spotify kost per maand 10 euro. Naast het streamen van muziek kun je met een Spotify premium abonnement ook muziek downloaden om deze op een later moment te luisteren. Of deze functionaliteit ook is opgenomen in de Spotiamp versie is onbekend.

Muziek luisteren met Spotiamp; een combinatie tussen Spotify en Winamp

Muziek luisteren met Spotiamp; een combinatie tussen Spotify en Winamp

Mogelijke overname Winamp

Naast de Spotify-versie van de Winamp is er meer goed nieuws. Diverse websites op internet melden namelijk dat eigenaar AOL dichtbij een overname is van Winamp door een ander bedrijf. Daarmee zou de ontwikkeling van Winamp voor de komende jaren weer gegarandeerd worden. Zodra bekend is of Winamp wordt ogenomen door een ander bedrijf dan lees je dat uiteraard op gratismuziekdownload.nl

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.