Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Spotify eindelijk op Chromecast 1, 2 en CC Audio

Muziek streamen Chromecast

Muziek streamen op de Chromecast kan nu ook met Spotify.

Google en Spotify hebben de handen ineen geslagen om nu eindelijk ook bezitters van de Chromecast 1 muziek te laten streamen via de Spotify applicatie. Google heeft de Chromecast 1 geschikt gemaakt om muziek te streamen en Spotify heeft de benodigde applicatie enigszins aangepast.

Om met Spotify muziek te streamen op een Chromecast was er al Spoticast. Met deze illegale applicatie voor de Chromecast was het al langer mogelijk om muziek te streamen en om muziek te downloaden van internet naar de Chromecast.

Mede door het succes van Spoticast besloot Google al eerder om Spotify op de Chromecast 2 en de Chromecast audio te ondersteunen. Deze twee nieuwe Chromecast modellen verschenen eerder dit jaar. Veel mensen kochten een Chromecast 2 of audio omdat ondersteuning voor streaming muziek natuurlijk superhandig was.

Nu Google ook op de Chromecast 1 streaming muziek via Spotify aanbiedt lijkt een upgrade naar een nieuwer model Chromecast niet echt logisch. De originele Chromecast verschilt hardwarematig maar weinig van de nieuwe Chromecast modellen. En met de ondersteuning voor Spotify biedt het oude model vrijwel dezelfde mogelijkheden.

 

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.