Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Spotify en Twitter starten samenwerking

Twitter en Spotify zijn een samenwerking gestart waardoor het voor gebruikers van Twitter mogelijk is om muziekfragmenten te beluisteren in tweets. De fragmenten worden aangeboden door Spotify en iedereen die Twitter gebruikt kan ze beluisteren.

Met Twitter Audio Cards, zoals de dienst officieel heet, kan iedereen met een Twitter account links naar Spotify in een tweet plaatsen. Twitter zet deze links vervolgens automatisch om naar een mediaspeler waar lezers van de tweet maximaal 30 seconden naar de track kunnen luisteren.

Twitter audio cards: muziek streamen van Spotify in Twitter.

Twitter audio cards: muziek streamen van Spotify in Twitter.

Naast het muziekfragment geeft Spotify ook informatie weer over de artiest die de track heeft opgenomen en kan informatie over het album worden opgevraagd. Spotify is niet de eerste muziekdienst die een samenwerking met Twitter start. Ook SoundCloud en iTunes werken op gelijke wijze samen met Twitter.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.