Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Spotify laat gebruikers muziek van bepaalde artiesten blokkeren

Het lijkt erop dat Spotify het toch mogelijk gaat maken om bepaalde artiesten te blokkeren in afspeellijsten, hitlijsten en Discover Weekly. Deze functie is een grote wens van veel gebruikers. Regelmatig kreeg Spotify in de afgelopen maanden het verzoek om het blokkeren van artiesten mogelijk te maken.

Spotify start test om artiesten te blokkeren in app.
Spotify start test om artiesten te blokkeren in app.

De functie voor het blokkeren van artiesten zit nog een test-fase. Gebruikers kunnen via de drie puntjes die bij een artiest worden weergegeven kiezen voor de mogelijkheid ‘speel muziek van deze artiest niet af’. Vervolgens zal Spotify alle tracks waarbij deze artiest als enige uitvoerende artiest vermeld wordt blokkeren.

De beta-fase voor het blokkeren van artiesten werkt alleen voor iOS gebruikers van de Spotify applicatie. Een aantal Amerikaanse gebruikers die muziek streamen en downloaden via de iOS versie van Spotify maakten in de afgelopen weken melding van de nieuwe functie.

Op de vraag wanneer Spotify de functie definitief zal uitrollen naar de Spotify applicatie is afwachten. In eerste instantie zal het afhangen van de resultaten uit de test-fase. Daarnaast blijft het de vraag of Spotify ook echt de functie voor het blokkeren van artiesten gaat aanbieden. De muziekdienst heeft nooit warm gelopen voor een functie die het blokkeren mogelijk maakt.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.