Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Spotify overweegt beursgang: muziek streaming wordt volwassen

Muziek downloaden van Spotify

Spotify

Spotify is gestart met de eerste voorbereidingen van een beursgang. Als deze beursgang echt doorgang vindt zal Spotify het eerste beursgenoteerde streaming muziekbedrijf zijn. Daarnaast luidt een beursgang van Spotify een nieuwe fase in de streaming muziek wereld in: streaming muziek wordt echt volwassen.

De plannen van Spotify zouden blijken uit vacatures voor financiële experts die een beursgang zouden moeten begeleiden. De vacature waar kandidaten worden gevraagd is inmiddels offline. In de vacaturetekst stond vermeld dat Spotify op zoek is naar mensen die ervaring hebben met het indienen van financiële documenten bij de SEC. Deze instantie is in Amerika belast met het goedkeuren van een beursgang.

Al in 2012 lieten woordvoerders van Spotify al weten een beursgang te ambiëren. Toen werd een termijn van enkele jaren genoemd. De waarde van Spotify is intussen flink gegroeid. Met de laatste investering, van 250 miljoen dollar, is de waarde van het streaming muziekbedrijf gegroeid naar ongeveer 4 miljard dollar.

Lange weg te gaan

Wanneer Spotify naar de beurs gaat is nog onduidelijk. Deskundigen hebben inmiddels laten weten dat een vacature financiële experts een kleine eerste stap is naar een definitieve beursgang. Alleen al het opstellen en indienen van de documenten kan een jaar duren. Daarmee lijkt een beursgang zeker niet plaatst te vinden in 2014, wellicht dat Spotify inn 2015 naar de beurs kan.

Wil jij muziek luisteren met Spotify? Lees dan onze handleiding.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.