Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Spotify overweegt gratis muziek streaming op smartphones

Gratis streamen naar mobiel met Spotify

Spotify

Spotify is de populairste streaming dienst voor muziek in Nederland. En dit ondanks het grote nadeel dat je met Spotify alleen via een betaald abonnement muziek kunt streamen op smartphones en tablets. Maar daar lijkt nu verandering in te komen. Spotify is namelijk van plan om ook mobiele gebruikers gratis muziek te laten streamen zo meldt de Amerikaanse Wall Street Journal.

Om rechthebbenden te kunnen betalen voor het gratis aanbieden van hun muziek is Spotify van plan om reclame te laten horen tussen de tracks die beluisterd worden. Deze advertentie-inkomsten worden vervolgens weer gebruikt om artiesten te betalen. Spotify heeft al overeenkomsten met drie grote platenmaatschappijen.

Gebruikers die muziek gratis streamen via de nog uit te komen mobiele variant van Spotify kunnen niet alleen maar muziek luisteren die zelf uitkiezen. Volgens de geruchten kunnen een aantal tracks zelf uitgekozen worden terwijl Spotify de resterende liedjes zelf toevoegt. Daarmee is gratis muziek streamen op je mobiel via Spotify eigenlijk een soort streaming radio waarbij je zelf een deel van de muziek kiest. Om onbeperkt te kunnen streamen op tablets zoals de iPad en smartphones (Android en iPhone) blijft een abonnement noodzakelijk.

Gratis muziek streamen met Spotify

Gratis muziek streamen met Spotify is nu alleen nog mogelijk via een laptop of computer. Je hebt daarvoor een Spotify Free abonnement nodig. Daarmee kun je de eerste zes maanden na je registratie onbeperkt gratis muziek streamen. Na deze eerste zes maanden gaan er beperkingen gelden voor het gratis streamen.

Je krijgt 10 uur gratis luister-tegoed dat elke week met 2,5 uur wordt opgewaardeerd. Het maximale tegoed in uren dat je dan nog gratis kunt streamen bedraagt 10 uur per maand. Wel kun je via de Spotify app onbeperkt luisteren naar je eigen mp3 downloads. Daarnaast kun je snel overstappen naar een betaalde variant van Spotify

bron: Spotify

Wanneer de nieuwe dienst voor gratis muziek streamen op mobiel zal uitkomen is nog niet bekend. Waarschijnlijk zal Spotify tijdens een persconferentie die voor komende week in de planning staat de dienst aankondigen.

1 reactie opSpotify overweegt gratis muziek streaming op smartphones

  • van den brande etienne

    ik betaal altijd met een giftcard mijn acand speekt op nederland (wwoon op grens in belgie )heb nu een gifcard gekregen uit belgie en deze word niet aanvaart is het mogelijk op mijn acand terug op belgie te zetten zelf kan ik dit niet

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.