Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Spotify stopt met Unlimited abonnement voor muziek streamen

Spotify stopt met het aanbieden van haar Unlimited Abonnement

Spotify stopt met het aanbieden van haar Unlimited Abonnement

Spotify stopt met het aanbieden van abonnementen op haar Unlimited dienst. Dit abonnement om muziek te streamen via Spotify kostte 5 euro en liet gebruikers onbeperkt muziek streamen zonder reclame. Het Unlimited abonnement werkte alleen op computers en laptops. Voor mobiele apparaten zoals de iPad en iPhone moest al een duurder abonnement worden afgesloten. Het Premium abonnement kost 10 euro per maand.

Bestaande gebruikers van Spotify Unlimited kunnen de abonnementsvorm blijven gebruiken tot het moment dat ze het opzeggen. Voor nieuwe gebruikers van Spotify betekent dit echter dat alleen het dure Premium abonnement van 10 euro per maand nog afgesloten kan worden. Daarnaast is er ook nog de gratis Spotify versie waar je als gebruiker wel gebonden bent aan reclame die tussen de muziek door wordt afgespeeld.

In een reactie liet Spotify weten dat het overgrote deel van de betalende klanten van Spotify nu al muziek luistert via het duurdere Premium abonnement. Daarnaast zou Spotify haar productaanbod overzichtelijk willen houden: in die nieuwe koers paste Spotify unlimited niet langer.

Duurder maar met meer mogelijkheden

Het dure Premium abonnement kost 2x zoveel als het Unlimited abonnement. Toch is volgens Spotify het aantal klanten dat voor de Unlimited variant gaat maar erg klein. Dit zou vooral komen door de uitgebreide mogelijkheden dat de dure variant biedt. Zo is het mogelijk om muziek te downloaden om deze op een later moment te beluisteren. Ook de ondersteuning voor mobiele apparaten is voor veel mensen een reden om toch voor Spotify premium te kiezen.

Wil je meer weten over muziek streamen en muziek downloaden via Spotify premium? Dan kun je uiteraard op onze Spotify pagina’s meer informatie vinden over de manier waarop je met deze muziek-software kunt streamen en downloaden naar je computer, laptop en mobiele device zoals iPad en iPhone.

Bronnen: Tweakers/Spotify.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.