Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Spotify toont songteksten tijdens het streamen van muziek

Top 40 muziek downloaden en luisteren met Spotify afspeellijsten.

Spotify

De komende weken zal Spotify een nieuwe versie van haar desktop software uitrollen. Met deze nieuwe versie wordt het streamen van muziek via zowel Spotify Free (gratis) als Spotify Premium (9,99 per maand) nog leuker. Tijden het streamen van muziek zal Spotify namelijk de songtekst weergeven van de track die je aan het luisteren bent.

Het lezen van songteksten tijdens het streamen van muziek was al mogelijk via plugins van onder meer Songkick. Door de integratie van songteksten in de desktopsoftware van Spotify zijn dit soort plugins nu voor mensen die muziek streamen op hun pc niet meer nodig. Spotify toont via een druk op de knop songteksten bij de muziek die je luistert. Of de functie ook werkt als je muziek download en deze offline afspeelt is niet bekend.

Het lezen van songteksten tijdens het luisteren was een veelgevraagde uitbreiding van Spotify aldus topman Dave Price. Door de toevoeging van de mogelijkheid aan de desktopsoftware voor Spotify voorzien we dan ook in een grote behoefte. Niet alle desktopgebruikers van Spotify zullen gelijk gebruik kunnen maken van de nieuwe functie: de update van de software zal de komende weken worden uitgerold.

Meer verbeteringen

Naast songteksten tijdens het streamen van muziek kent de nieuwe Spotify software nog een aantal verbeteringen. Zo is het bekijken van hitlijsten gemakkelijker en leuker: deze worden dagelijks samengesteld op basis van de populariteit van muziek-streams in een land.Verder is het bekijken van muziek die je vrienden leuk vinden makkelijker geworden.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.