Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Spotify verplicht Facebook koppeling

gratis-muziek-streamen-spotify-facebook-koppeling

Spotify

Muziek streaming bedrijf Spotify haalde vandaag en gisteren alle headlines met een omstreden uitbreiding van het programma om muziek te luisteren via internet. Spotify verplicht nieuwe gebruikers namelijk om een Facebook account te koppelen aan een installatie van haar muziek streaming software. Zonder deze koppeling met je Facebook account is het onmogelijk om gratis muziek te beluisteren via het verder erg gebruikersvriendelijke Spotify.

Logischerwijs zorgt deze verplichte koppeling voor veel ophef. Gebruikers van Spotify maken zich zorgen over hun privacy: door je te registreren geef je Spotify namelijk toestemming om berichten te plaatsen op je Facebook pagina. Zo kan Spotify het Facebook account van een gebruiker bijvoorbeeld inzetten om nieuwe muziek te promoten. Daarnaast is het gewoon erg onhandig dat Spotify een Facebook account verplicht. Wie geen Facebook wil moet toch in zee met het bedrijf als men gebruik wil maken van Spotify.

Het eigenaardige is daarnaast ook nog dat Facebook gebruikers bepaalde permissies aan en uit laat zetten. Ga je akkoord met een Spotify en Facebook installatie dan werkt die functie van Facebook niet. Dit betekent dus dat Spotify in theorie ongelimiteerd gebruik kan maken van je Facebook pagina.

Uiteindelijk is nog niet bekend of deze verplichte koppeling ook geldt voor gebruikers die al een gratis Spotify account hebben. Tot op heden is onze Spotify account nog niet automatisch gekoppeld aan Facebook. Zodra er meer nieuws is over het gratis muziek luisteren via Spotify dan lees je het hier.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.