Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Spotify werkt aan streaming video dienst

gratis-muziek-streamen-spotify-facebook-koppeling

Spotify

Volgens diverse bronnen op internet werkt Spotify, de grootste muziek-streamer ter wereld, aan een eigen streaming-videodienst. De software voor videostreaming is al klaar, Spotify is nu druk op zoek naar partners voor het leveren van de content. Naast ‘algemene’ video zou Spotify ook druk doende zijn om exclusieve content te willen streamen om zo meer klanten te trekken.

Spotify is van plan om zich verder te verbreden door naast muziek ook video te gaan streamen. Dit meldt BusinessInsider op basis van een tweetal anonieme bronnen. Om video te kunnen streamen heeft Spotify wel investeerders nodig om te kunnen betalen voor het video-materiaal. Daarnaast moet het bedrijf ook nog spreken met diverse content-leveranciers om te komen tot goede afspraken rondom het streamen van video.

Wanneer Spotify Video het daglicht gaat zien is nog onbekend. Ook over de fase waarin gesprekken met investeerders en content-leveranciers zich bevinden is weinig bekend. Wel lijkt het erop dat de plannen van Spotify erg serieus zijn: Netflix, het grootste online video streaming bedrijf van Amerika, moet zich zorgen gaan maken volgens dezelfde anonieme bron.

Spotify is in Nederland, maar ook in andere Europese landen en in Amerika, in de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste online muziek dienst. Voor een vast bedrag per maand kunnen gebruikers onbeperkt muziek streamen naar iPad, iPhone en smartphones. Daarnaast is het door middel van Spotify Radio voor computergebruikers mogelijk om gratis muziek te luisteren die het bedrijf in zijn catalogus aanbiedt.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.