Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Storing in iTunes: muziek downloaden niet mogelijk

Apple ondervindt momenteel problemen door een storing in iTunes en de app-store.

Apple ondervindt momenteel problemen door een storing in iTunes en de app-store.

Apple heeft te maken met met een wereldwijde storing in zowel de app-store als in iTunes. Dit betekent dat het niet mogelijk is om muziek te downloaden via iTunes. Ook het kopen apps om muziek te luisteren op je smartphone is momenteel niet mogelijk. Mensen die muziek willen downloaden uit iTunes krijgen bovenstaande melding te zien op het moment dat ze aankoop willen doen.

De reden van de storing met iTunes en andere Apple diensten is onbekend. Apple heeft wel erkend dat er problemen zijn en dat er hard gewerkt wordt aan een oplossing. De problemen met Itunes en de app-store ontstonden vanochtend. Toen waren er ook problemen met andere Apple diensten.

Naast problemen met iTunes ook geen iCloud

De storing was oorspronkelijk nog uitgebreider. Eerder vandaag werkten ook bepaalde delen van de iCloud niet. Zo kwamen sms-berichten die noodzakelijk zijn om in te loggen via twee aparte stappen niet binnen. Wanneer de problemen met het downloaden van muziek en het kopen van apps via iTunes zijn opgelost is onbekend. Hou de status-pagina van Apple in de gaten voor meer duidelijkheid.

*update*

In de loop van afgelopen nacht kwamen de verschillende Apple diensten die last hadden van de storing terug online. Muziek downloaden via iTunes en apps kopen in de App Store zijn weer mogelijk.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.