Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Streaming muziekdienst Deezer biedt applicaties in software aan

deezer komt met applicaties als uitbreiding van haar muziek streaming software

Deezer

Deezer is een van de grotere spelers op het gebied van streaming muziek in Nederland. Afgelopen week kwam de muziekdienst met de App Studio. Dat is een dienst waar gebruikers van Deezer applicaties kunnen downloaden die gebruikt kunnen worden in combinatie met de muziek en andere mediacontent die Deezer aanbiedt. Naast de App Studio heeft de muziek dienst ook haar eigen Open Api van nieuwe functionaliteit voorzien.

De App Studio biedt diverse softwarematige uitbreidingen van de standaard software waarmee gebruikers muziek streamen naar computers, laptops en smartphones. Zo zijn er nu al applicaties te vinden van Pias, EDJing, Twusic en Shuffler.fm. Met deze applicaties wordt het streamen van muziek nog leuker: zo kun je gemakkelijker muziek mixen maar is het ook mogelijk om de muziek die je luistert te posten naar Facebook.

Naast de applicaties die ontwikkeld worden door derden maakt Deezer ook zelf applicaties voor de App Studio. Zo maakte streaming muziekdienst zelf Spotizr, Wallzr en een iPhone spel met als titel Lalilala. Of er ook al een applicatie is die songteksten toont van de liedjes die je luistert is onbekend. Op de redactie van gratismuziekdownload.nl zou zo’n applicatie een zeer welkome uitbreiding zijn van Deezer.

Naast de App Studio bracht het bedrijf ook verbeterde Api’s uit die onderdeel vormen van het Open Api Program van Deezer. Zo kan door de samenwerking met het bedrijf Songkick informatie over aankomende concerten getoond worden van artiesten wiens muziek je luistert. Deze informatie wordt via de Open Api opgehaald. Tenslotte is er goed nieuws voor iPhone en Android gebruikers die muziek streamen via Deezer. Zowel voor Android als voor iOS werden namelijk nieuwe versies van de muziek streaming software uitgebracht.

Met deze vernieuwingen probeert Deezer meer gebruikers voor haar betaalde abonnementen te winnen. Momenteel gebruiken ruim 26 miljoen mensen Deezer om muziek te streamen. Van al deze gebruikers betaald slechts 7% voor de muziekdienst. Spotify, de grootste concurrent van Deezer, zou ruim 15 miljoen betalende gebruikers hebben. Dat bedrijf liet ook al weten met nieuwe features te komen voor haar betalende gebruikers.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.