Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Stringer: muziek op shuffle afspelen op de goeie manier

Muziek luisteren op je iPhone met Stringer.

Muziek luisteren op je iPhone met Stringer.

Heb je een iPhone of iPad en wil je een leuke gratis app downloaden om jouw collectie aan muziek downloads eens op een andere manier te luisteren? Download dan de gratis Stringer app uit de app-store.

Stringer is een applicatie waarmee je muziek kunt luisteren op shuffle. Een groot kanttekeking: de shuffle-stand van de Stringer App kent een belangrijke verandering vergeleken met normale Shuffle-Play. Je hebt namelijk zelf zo veel controle over de afspeellijst als je zelf wilt.

In het filmpje hierboven zie je hoe je met Stringer jouw iTunes collectie door middel van een String(er) kunt selecteren en kunt luisteren. Aan de linkerkant in het scherm zie je alle muziek-downloads op je iPhone. Heb je deze opgeslagen in je muziekbibliotheek met daarbij een album-cover? Dan zie je naast de track-titel ook de album hoes.

Door een track van de lijst te verslepen naar het koordje kun je eenvoudig alle leuke tracks op je iPhone of iPad beluisteren. En heb je even geen inspiratie maar wil je gewoon alle muziek uit je bibliotheek luisteren? Dan maakt Stringer, net zoals de normale shuffle versie dat doet doet, zelf een afspeellijst.

Alleen voor iPhone en iPad

Stringer is momenteel alleen beschikbaar voor Apple apparaten die draaien op iOS. Dit betekent dat je Stringer momenteel alleen kunt gebruiken op de iPad en iPhone. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat Stringer alleen samenwerkt met muziek uit je iTunes muziekbibliotheek (hier lees je hoe je muziek downloads overzet met behulp van iTunes). Losse mp3 bestanden of volledige albums worden niet ondersteund.

Heb je een Android of Windows smartphone dan heb je pech. Helaas is er nog geen versie van deze coole muziek-applicatie voor de mobiele besturingssystemen. In de Play Store voor Android en downloadwinkel voor Windows Phone vind je wel andere muziek-applicaties met vergelijkbare functies. Helaas hebben die niet zo’n mooie interface als Stringer.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.