Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Torrent website Demonoid wellicht binnenkort weer online

De veelgeplaagde maar ook erg populaire torrent-tracker van Demonoid is sinds gisteren weer online. Het online komen van die tracker, die je moet gebruiken om via Bittorrent bijvoorbeeld muziek te kunnen downloaden, is een eerste teken van leven sinds de tracker en bijbehorende Demonoid website in augustus off-line gingen. Dat gebeurde nadat de bittorrent download website werd aangevallen door hackers.

Zoals gezegd kwam de tracker afgelopen week weer online. Met het online komen zijn vele duizenden torrent bestanden weer te downloaden via Demonoid. Wanneer de website, de index om torrent bestanden te zoeken, en het populaire forum weer beschikbaar zijn is nog onbekend. Een van de beheerders van Demonoid liet echter aan de download website Torrentfreak weten dat de vrijwilligers en beheerders van Demonoid de nodige veerkracht hebben. Dit zou kunnen betekenen dat ook de Demonoid website binnenkort weer online komt.

De torrent-tracker die sinds deze week weer torrent bestanden aanbiedt draait vanaf een server in Hongkong. Daar draait de tracker nu sinds eind augustus de Oekraïense provider ColoCall de Demonoid website off-line haalde vanwege hackers en ddos aanvallen. De tracker voor torrent bestanden werd een maand later van het internet afgehaald na grote druk van zowel de Interpol en de IFPI. Laatstgenoemde is een belangenorganisatie voor de muziek industrie. Een aantal Demonoid domeinen stonden enige tijd te koop, dat is nu niet meer het geval. De tracker die weer gebruikt kan worden om te downloaden via torrent bestanden draait in ieder geval ook op demonoid.me.

bron: Tweakers

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.