Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Torrentz.eu doet het niet meer: site stopt met aanbieden torrents

torrentz.eu stopt.

torrentz.eu stopt.

Steeds meer websites voor het zoeken naar en downloaden van torrents stoppen met hun dienstverlening. Meest recente slachtoffer is Torrentz.eu. De website van deze grote aanbieder van torrents doet het sinds vrijdagochtend niet meer.

De sluiting van Torrentz.eu komt enkele weken na de sluiting van Kickass Torrents. Deze site stopte met het aanbieden van torrents nadat de eigenaar werd gearresteerd vanwege het faciliteren van grootschalige inbreuk op het copyright van artiesten en filmmakers.

Torrentz.eu heeft haar deuren naar het lijkt niet onder dwang gesloten. Verschillende websites hebben contact gehad me de oprichter en beheerder van de website. Hij wilde niet inhoudelijk reageren op de sluiting van zijn populaire Bittorrent zoekmachine.

Torrentz.EU nog wel online

Bezoekers die gratis muziek willen downloaden via torrents op Torrentz.eu krijgen op de startpagina van de website nog wel het zoekveld te zien. Onder het zoekveld is te lezen dat Torrent.EU een gratis, snelle en krachtige meta-zoekmachine voor torrents was. Een zoekopdracht levert vervolgens de tekst ‘Torrent will always love you’ op.

Torrentz.eu doet het niet meer al toont de site nog wel het bekende zoekveld.

Torrentz.eu doet het niet meer al toont de site nog wel het bekende zoekveld.

Mensen die de website gebruiken met een account kunnen niet meer inloggen. Ook kunnen zijn geen torrents meer downloaden via de website. Wel krijgen zij, net zoals iedereen die een zoekopdracht voor torrents plaatst, dezelfde melding te zien.

Torrentz.EU is ruim 16 jaar online geweest. De site bestond zelfs langer dan de Pirate Bay. In eerste instantie was de site bereikbaar onder een .com domeinnaam. Vanwege problemen met deze extensie, Amerikaanse copyrightorganisaties namen verschillende torrent-sites met de .com extensie in beslag, ging torrentz.eu in 2011 over naar het .EU domein.

Voor mensen die gratis muziek downloaden via Torrent bestanden is de sluiting van Torrentz.EU onhandig. Omdat de site in een keer meerdere torrent-indexes doorzocht was het aanbod aan muziek torrents erg groot.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.