Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Tumblr doet blogs met torrent-bestanden in de ban

Tumblr heeft blogs die torrents voor film- en muziek downloads aanbieden uit haar eigen zoekresultaten gehaald. De zoekmachine die bezoekers van Tumblr kunnen gebruiken toont geen enkel resultaat als er op ’torrent’ wordt gezocht. Het zoekwoord is toegevoegd aan het adult filter van Tumblr. Over de reden van de blokkade is niets bekend.

Tumblr is een van de meest populaire blogdiensten in Amerika. Miljoenen mensen gebruiken Tumblr voor het bijhouden van eigen blogs. Een klein gedeelte van deze groep gebruikers deelt via Tumblr torrents voor muziek, films en andere ande illegale downloads.

De afgelopen maanden werd al veel illegale content verwijderd binnen het take-down programma van Tumblr. Om het misbruik van Tumblr verder te beperken lijkt de dienst zich nu dus te richten op mensen die torrents delen via een eigen blog. Verder lijkt het aannemelijk dat Tumblr mensen die vaker in de fout gaan zal gaan afsluiten.

Niet alleen illegale content wordt door de blokkade moeilijker vindbaar; ook mensen die eigen muziek verspreiden en mensen die rechtenvrije muziek via torrents aanbieden worden getroffen door deze maatregel van Tumblr. Veel mensen hebbe dan ook geklaagd bij de blogdienst over deze blokkade van websites met daarop torrents.

Tumblr doet torrents voor muziek downloads in de ban.

Tumblr doet torrents voor muziek downloads in de ban.

Voor mensen die gratis muziek willen downloaden via torrents op Tumblr is het via Google nog wel mogelijk om binnen blogs te zoeken op torrents. Ook het uitschakelen van de veilige modus binnen de zoekmachine van Tumblr leidt nog naar blogs met daarop torrents voor gratis muziek downloads.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.