Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Uploader moet torrens van Kickass verwijderen

Brein laat torrents van Kickass verwijderen

Brein laat torrents van Kickass verwijderen

Stichting Brein heeft een Nederlandse uploader van torrents op Kickass verplicht tot het verwijderen van deze torrents. De Nederlander, wiens naam onbekend is, plaatste de afgelopen weken een aantal torrents online van populaire films en tv-series. Vanwege de te verwachten schade moest de uploader op straffe van een flinke dwangsom zijn torrents van de site verwijderen.

De uitspraak van de rechter lijkt slecht nieuws voor mensen die gratis muziek downloaden via Kickass. Zeker als de torrents die gebruikt worden voor het downloaden van muziek afkomstig zijn van Nederlandse uploaders staat Brein niets meer in de weg om deze snel offline te laten halen. Hierdoor wordt het lastiger om, al dan niet legaal, gratis muziek te downloaden via torrents afkomstig van Kickass.

Brein laat in een verklaring weten zeer tevreden te zijn over de uitspraak van de rechter. Vooral omdat Kickass een ontzettend populaire site is onder mensen die graag downloaden via Torrents. Volgens Brein behoort kickass tot de top 30 van best bezochte sites in Nederland. Door het vonnis en de bijhorende verwijdering van Torrents hoopt Brein dat Kickass snel minder populair wordt onder Nederlandse gebruikers.

De Nederlander wiens Torrents offline moesten deed dit onder dwang van een geldbedrag van 2000 euro per dag waarbij het maximum aan geldboete 50.000 euro zou gaan bedragen. Nu de man zijn Torrents heeft verwijderd is de zaak afgedaan en zal Brein afzien van verdere vervolging.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.