Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

uTorrent 3.4 komt uit: muziek downloaden via Bittorrent

gratis muziek downloaden met uTorrent

uTorrent

De ontwikkeling van de populaire Bittorrent-software µTorrent staat niet stil. Het team achter deze handige software om muziek te downloaden via het Bittorrent protocol bracht vandaag namelijk een RC uit van versie 3.4 van het programma. Een RC (Release Candidate) is een versie van een programma dat bijna uit-ontwikkeld is.

Wil je muziek downloaden van het internet maar weet je nog niet precies welke software je daar voor wil gaan gebruiken? Dan is het downloaden en installeren van µTorrent een prima manier om te starten met downloaden. uTorrent is snel te installeren en het gemak waarmee je kunt downloaden is groot.

µTorrent werkt, net zoals andere Bittorrent software zoals Frostwire, met torrent bestanden. In een torrent bestand staat beschreven waar het programma moet zoeken om de muziek die jij wil downloaden te kunnen vinden. Zonder een torrent bestand zal µTorrent dan ook niet werken. Het vinden van Torrent bestanden gaat te verder voor een uitleg op deze pagina, probeer Google om Torrents te vinden.

Systeemeisen µTorrent

µTorrent werkt op verschillende systemen. Je kunt momenteel versies van de torrent-software downloaden voor Windows, Apple Mac en Linux/Unix. Ook op je Android smartphone kun je µTorrent gebruiken om muziek te downloaden. De versie voor Android biedt niet alle functionaliteit van de desktop varianten van de download software.

De nieuwe versie van µTorrent die vandaag het levenslicht zag is alleen gratis te downloaden voor computers waarop Windows is geïnstalleerd. Waarschijnlijk zullen andere besturingssystemen waarop deze versie draait snel volgen. Ook lijkt het waarschijnlijk dat de finale versie van µTorrent 3.4 snel zal uitkomen. Deze versie zal wel gelijk voor alle besturingssystemen uitkomen.

Nieuw in deze versie van µTorrent is de functie waardoor het programma zichzelf automatisch bijwerkt naar de nieuwst beschikbare versie. Daarnaast zijn een aantal fouten uit de download software gehaald en zijn een aantal kleine verbeteringen doorgevoerd.

De interface van uTorrent: simpel en snel te begrijpen

De interface van uTorrent: simpel en snel te begrijpen

Wil je muziek downloaden via deze nieuwe versie van µTorrent? Je kunt de software gratis downloaden via deze link. De download start gelijk nadat je de link aanklikt. Verder nog wel de opmerking dat het belangrijk is om goed op te letten tijdens de installatie. Je kunt namelijk uitvinken dat de Ask-toolbar standaard wordt meegeleverd. En dat lijkt ons een goed idee. Leren hoe je gratis muziek kunt downloaden via Bittorrent? Lees dan onze Bittorrent handleiding.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.