Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Veilig muziek downloaden met Bittorrent dankzij TorrentTags

Torrrent Tags: veilig muziek downloaden.

Torrrent Tags: veilig muziek downloaden.

De grens tussen legale en illegale muziek-downloads is vaak lastig te bepalen. Zeker als je niet zo ervaren bent in het downloaden van muziek via Bittorrent kan het gebeuren dat je door een illegale download problemen krijgt met copyrighteigenaren en artiesten. Dit terwijl je je van geen kwaad bewust was.

Gelukkig is er nu een website waar je je torrent-bestand voor een leuke muziek download kunt laten checken op haar legaliteit. Handig voor iedereen die graag legale muziek wil downloaden via Bittorrent. Deze site heet TorrentTags en is ontwikkeld door een Australisch ontwikkelteam. In dat land is het namelijk, net zoals in Nederland, illegaal om gratis bestanden met daarop copyright te downloaden via Bittorrent.

Hoe werkt het?

TorrentTags werkt heel eenvoudig. Wil je muziek downloaden met Bittorrent dan zoek je natuurlijk allereerst een muziekbestand op. Dit kan met Google maar ook via een van de vele torrent-zoekmachines die het internet rijk is.

Heb je een torrent gevonden voor jouw download? Navigeer dan naar de TorrentTags website. Upload het torrent bestand om te weten of jouw download legaal danwel illegaal is. Naast het uploaden van je torrent kun je er ook voor kiezen om de hash (een unieke code voor elk torrent-bestand) te laten controleren.

Laat op twee manieren je torrents scannen op legaliteit of illegaliteit.

Laat op twee manieren je torrents scannen op legaliteit of illegaliteit.

TorrentTags gebruikt een uitgebreide database van torrents die ooit zijn aangemerkt als illegaal. Daarnaast kunnen platenlabels, artiesten maar ook filmmakers en distributiemaatschappijen bijdragen aan de database. Hierdoor kan iedereen die veilig wil downloaden met Bittorrent snel torrents controleren op illegale inhoud.

Uiteraard blijft het goed opletten als je muziek gaat downloaden met Bittorrent: als Torrenttags aangeeft dat een bestand legaal is kan de inhoud van dat bestand toch nog illegaal zijn. De database van TorrentTags is namelijk niet compleet. Let dus goed op als je muziek downloaden via Bittorrent en je je downloads laat controleren met TorrentTags.

 

 

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.