Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Populaire website om Youtube te downloaden naar MP3 offline

Youtube download website offline.

Youtube download website offline.

Een van de grootste websites voor het downloaden van Youtube video’s naar MP3 bestanden is niet langer online. De dienst, die al langer onder grote druk stond om te stoppen, heeft een mogelijke rechtszaak geschikt met Warner, Universal en Sony. Door de schikking lijkt een hoge boete voor de beheerder van de Youtube naar MP3 website van baan. 

De platenmaatschappijen zijn van mening dat de beheerder van de site met zijn dienst het auteursrecht aan zijn laars lapte. Via de website konden gebruikers namelijk heel eenvoudig muziek downloaden die alleen op Youtube mocht worden aangeboden. Met de site was het alleen mogelijk om MP3 bestanden te maken van video’s op Youtube. Het compleet rippen van een videoclip was niet mogelijk.

Maandelijks werd de downloadwebsite door miljoen gebruikers bezocht. De beheerder verdiende geld met de site door het verkopen van advertentieruimte. Onduidelijk is hoeveel Youtube video’s er maandelijks werden omgezet naar MP3. Ook is niet bekend hoeveel de beheerder van de website verdiende met zijn activiteiten. De domeinnaam waarop de site beschikbaar was is inmiddels in handen van een van de grote platenmaatschappijen.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.