Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Youtube ‘One Channel Layout’ ziet het daglicht

muziek-youtube-mp3-downloaden-omzetten

Youtube

Youtube heeft vandaag een nieuwe layout gepresenteerd voor Youtube Kanelen. Via Youtube kanalen kunnen beheerders hun video en muziek gecentraliseerd aanbieden. De nieuwe versie van deze populaire Youtube functie is veel beter te optimaliseren voor mobiele apparaten als iPad en iPhone. Daarnaast ziet de nieuwe versie er ook op computerbeeldschermen beter uit.

De Youtube One Channel functionaliteit, zoals het bedrijf de nieuwe interface noemt, werd vandaag gepresenteerd. Aan deze presentatie ging een lange tijd van voorbereiding vooraf om ervoor te zorgen dat de introductie goed verliep. Zo heeft het bedrijf lange tijd een beta-test gehouden.

Grootste voordeel, volgens Google althans, is dat deze nieuwe layout voor kanalen geschikt is voor verschillende platformen. In principe zou de interface moeten werken op zowel iPad, iPhone, Android tablets en smartphones en desktop en laptopcomputers. Daarnaast zouden ook moderne smart-tv’s moeten werken met deze nieuwe interface.

Ook heeft Google, het bedrijf dat eigenaar is van Youtube, een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Zo is het nu mogelijk voor kanalen-beheerders om ’teaser’ video’s te plaatsen. Op basis van het kijken en luisteren naar deze video’s kunnen bezoekers beslissen om lid te worden van een bepaald kanaal op Youtube.

Voor mensen die muziek downloaden of streamen van Youtube heeft de nieuwe layout nog niet direct voordelen. Weinig artiesten gebruiken de nieuwe kanalen layout momenteel. Wil je gratis muziek downloaden van Youtube? Lees dan een van onze handleidingen op dat gebied.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.